Kama sutra carte online

kama_sutra

kama_sutra

Kama SutraVatsyayana
a folosit procedeul compilarii in scrierea operei saleKama Sutra rezultat al studierii si meditatiei asupra unor lucrari ale luiRamtideva, Babhrabia, Gonikaputra, Nandikeshwara si Kshemandra si ascrierilor sacre prezente in literarura hindusa. O intimplare cumplita petrecuta in primul secol al erei crestine cind un rajah si-a ucis sotia ” din dragoste „, intr-un moment amoros, l-a determinat pe Vatsyayana sa dea omenirii o lucrare care sa contribuie la evitarea unor astfel de accidente si lao mai concisa intelegere a erotismului si a raporturilor sexuale intre membriiunui cuplu sau a unei familii.
Daca rajahul Kintal ar fi stapinit tehnicile deaplicare a metodelor populare hinduse privind erotismul probabil nu si-ar fiucis sotia prin lovituri pasionale. Despre rolul Kama Sutrei ne vorbeste chiarautorul ei ” Aceasta lucrare nu a fost facuta pentru a servi ca simpluinstrument pentru satisfacerea dorintelor noastre, o persoana care posedindadevaratele principii ale acestei stiinte, cultiva cu grija „Dharma” –virtuteareligioasa, Artha- avutia paminteasca si Kama- placerea senzuala si tineseama de practicile poporului, va reusi cu siguranta sa isi domine simturile.
O pesoana inteligenta si prudenta , care se ocupa de Dharma si Artha,precum si de Kama fara a deveni sclava propriei sale pasiuni va reusi cusiguranta in orice lucru pe care il intreprinde.

Kama sutra carte online

Vasyayana considera cafemeile trebuie sa cunoasca bine regulile si practicile legate de Kama Sutra,femei incepind de la curtezane pina la sotiile inaltilor demnitari.Astfel ofemeie trebuie sa studieze Kama Sutra sub suprvegherea unei prieteneintime, in ceea ce priveste aspectul practic, iar in intimitate sa-si insuseascacele 64 de practici insotite de stapinirea unor arte precum arta de a intuicaracterul unui om dupa aspectul sau eterior, arta de a putea avea prinvrajitorie bunurile altuia, arta de a recita si compune versuri, arta exercitiilorfizice si ritmice, arta culinara, cintul, dansul, muzica insrumentala etc.
Curtezanele ce stapineau si astfel de arte, erau declarate Ganika, adicafrumoasele femei curtezane de rang inalt; ele erau respectate de rajahi si isiaveau locul lor bine situat in societate.

Tipuri de act sexual

Barbatii se pot deosebi intre ei dupa marimea penisului, iar femeile in functie de adincimea vaginului.
Astfel barbatii pot fi :barbatul-iepure,barbatul-taur si barbatul armasar
. Si femeile se disting in trei categorii conform principiului mentionat mai sus:
Femeia-caprioare, femeia-iapa si femeia elefant.
Datorita unei astfel de diferentieri, rezulta mai melte feluri de uniriintre parteneri: trei tipuri de uniri intre persoane cu dimensiuni compatibile si sase tipuri cind acestea nu sunt compatibile.

Astfel avem :Cu dimensiuni compatibile

•Iepure-Caprioara
•Taur-Iapa
•Armasar-Elafant
Cu dimensiuni incompatibile
•Iepure-Iapa
•Iepure-elefant
•Taur-Caprioara
•Taur-Elefant
•Armasar-Caprioara
•Armasar-Iapa

Partenerii cu dimensiuni diferite pot practica:

•Unirea inalta– atunci cind barbatul depaseste putin indimensiuni femeia.
•Unirea foarte inalta– atunci cind barbatul are raporturisexuale cu o femeie a carei vagin are dimensiuni mult mai micidecit penisul barbatului.

Unirea joasa– cind femeia il depaseste pe barbat in dimensiuni

•Unirea foarte joasa: cind este foarte indepartat dedimensiunile pe care le are partenera sa:dimensiunile penisuluisau sunt foarte mici in comparatie cu cele ale vaginului femeii.Combinatiile cele mai reusite sunt intre „Armasar si Iapa”, intre”Taur si Caprioara” ;acest tip de combinatie se numeste in termeni specificiKama Sutrei o unire inalta.De asemeni rezultate excelente se obtin intre „Armasar siCaprioara”, combinatie cunoscuta sub numele de unire foarte inalta.
 Rezultate mai putin satisfacatoare se obtin in cazurile de unire intre „Elefantsi Taur”, cit si itre „Iapa si Iepure”, cazuri in care se poate vorbi de o unirefoarete joasa.In ceea ce priveste reactiile barbatului si ale femeii in timpul actuluisexual, femeile nu au aceleasi manifestari precum barbatii in timpuleliminarii semintei.
Astfel femeile simt o placere indefinibila „in timpulpruritului”, iar barbatii in timpul coitului se opresc imediat dupa ejaculare. Cucit actul sexual este prelungit de barbat, femeia va simti o placereprelungita; ea va ejacula un mucus asemanator cu sperma barbatului.

Kama sutra carte online

 Discipolii lui Babhravia sustineau ca femeia ar incepe ejacularea odata cuinceputul coitului, si ca pasiunea acesteia este la inceput medie urmind apoisa creasca treptat in utimpul actului sexual pina ce aceasta uita de sine,moment in care consimte sa inceteze coitul.
  Aceasta conceptie este pusafata in fata cu cea a lui Vatsyayana conform careia mucusul femeii se scurgela fel cu cel al barbatului.El mai afirma ca este asa, deoarece insusi modul dea actiona in amor, atit al barbatilor cit si al femeilor este diferit.
 Placereabarbatului este la inceput mai mare si ea scade pe masura ce numarulraporturilor cu aceeasi persoana creste, fapt cu totul invers la femeie careare o pasiune mai redusa la inceputul raporturilor sexuale cu acelasipartener, pasiunea sa urmind sa creasca in intensitete in reprizeleurmatoare.

Pozitii pentru amor mentionate de Vatsyayana

In situatia in care partenerii unui cuplu gasesc ca e mai avantajospentru ei sa practice pozitia unei
uniri inalte, partenera caprioara se vaaseza astfel incit sa-si poata largi cit mai mult vaginul.Atunci cind se vorbeste de o
unire egala, atit femeia Caprioara ci tsi cea Elefant vor adopta o pozitie normala pentru a fi cit mai bine penetratade ligamul (penisul) barbatului cu care se cupleaza.
In cazul unirii joase, femeile vor folosi diversi stimuli constind inobiecte de podoaba erotica pentru ca satisfactia lor sa atinga nivelul multdorit – orgasmul.
1. Pozitia larg deschisa
: atunci cind femeia sta cu capul aplecatridicindu-si mijlocul corpului, oferindu-i-se din plin barbatului care va trebuisa foloseasca un unguent parfumat ca sa faciliteze intrarea penisului in Yoni(vagin)
2. Pozitia foarte larg deschisa
: cind femeia isi tine coapseleridicate si foarte larg desfacute, barbatul va trebui sa o patrunda usor, tinind-o de coapse si variind miscarile penisului care la inceput vor fi lente.
3.Pozitia sotiei lui Indra
: cind femeia isi aduna coapsele dupaumerii barbatului,deasupra, putin indoite si defacindu-le larg lateral; aceastapozitie cere atentie deoarece femeia ofera penisului o deschidere mare avaginului barbatul putind sa o penetreze in voie; pozitia aceasta poate ficonsiderata ca una foarte inalta.
4.Pazitia strinsa
: femeia si barbatul isi intind picioarele unul pelinga celalalt ; aceasta pozitie comporta doua aspecte: pozitia pe o parte,cind barbatul sta culcat pe partea stinga imbratisindu-si partenera pe care ova culca pe partea dreapta, principiu ce trebuie aplicat la toate femeile. Iarcind barbatul va culca femeia pe spate imbratisind-o in acelasi fel,serealizeaza pozitia strinsa,
varianta pe spate
5. Pozitia ridicata:
cind femeia isi tine coapsele ridiate ,sprijinindu-se in miini si avind capul dat pe spate.
6. Pozitia deschisa:
cind femeia isi va ridica picioarele pe umeriibarbatului si se va sprijini cu miinile de mijlocul lui.
7. Pozitia semipresata:
cind ambii parteneri sunt in pozitia demai sus dar femeia tine unul din picioare intins; poate sa schimbe pozitiacelor doua picioare, intinzind cind un picior cind pe celalalt obtinind astfel odurata mai mare a actuluisexual.
8. Fenta de bambus:
cind femeia tine unul din piciore pe umarulpartenerului, iar celalalt il va intinde; poate alterna pozitia picioarelor.
9. Fixarea cuiului:
cind amanta isi va fixa unul din picioarepecapul amantului, iar pe celalalt il va tine intins, pozitie mai greu de realizatsi de scurta durata datorita dificultatii ei.
10. Pozitia crabului:
cind femeia isi va tine picioarele strinse siindoite pe stomac, iar barbatul aplecat peste ea o va penetra stind sprijinitpe genunchi si cuprinzindu-i cu minile umerii ei.
11. Pozitia pachet:
cind femeia isi va impleti coapseleinlantuindu-si amantul si-i va retine penisul in vagin.
12. Pozitia in forma de lotus:
cind femeia isi va tine picioareleunul peste celalalt, presind astfel penisul in vagin.
13. Pozitia turnata:
cind femeia isi va inlantui cu picioarelemijlocul amantului sau, iar acesta stind in picioare o va penetra si se va rotiin timpul contactului sexual.* Cel mai recomandat este ca aceste pozitii sa fie efectuate in apa,data fiind dificultatea lor si pentru usurarea efortului ambilor parteneri.
Alte contacte pot fi:

Contactul sprijinit:

cind barbatul si amanta isi sprijina corpurileunul de celalalt sau de un oarecare reazem, cum ar fi un arbore sau un zid sistind in picioare, incep contactul.

Contactul suspendat:

Cind barbatul isi sprijina amanta de unarboe sau un zid si aceasta isi petrece miinile dupa gitul lui si il va cuprindedupa mijloc cu coapsele, asezata pe miinile barbatului strinse sub forma desezlog; barbatul isi va ajuta amanta in miscarile coapselor tragand-o spre elcu miinile.

Contactul „cirezii de vaci”:

se mai pot realiza, de asemenea, maimulte feluri de contacte, imitind animalele: contactul pisicii, caprei, sarituratigrului, asaltul armasarului, contactul maimutei etc.O persoana ingenioasatrebuie sa inmulteasca felurile de contact, imitind diverse specii de animale,deoarece aceste feluri de contacte, realizate dupa obiceiurile fiecarui tinut sidupa fantezia fiecarui individ, genereaza iubirea, prietenia si respectul ininima femeilor.

Femei ce pot suplini rolul barbatilor

Despre aceste femei nu se poate spune ca sunt anormale,hermafrodite, etc. Pur si simplu ele actioneaza atunci cind simt ca barbatuleste epuizat fizic si vor sa continue actul sexual pina ajung ( din nou ) laorgasm.Ele pot sa ia rolul barbatului atunci cind datorita anumitor puncteerogene, nu sunt satisfacute de pozitia penisului in vagin.
 Se cunosc doua moduri de a actiona:I.In timpul actului sexual femeia se va roti si se va urca desuprabarbatului, fara ca prin aceasta miscare sa intrerupa contactul.
 Ajunsa deasupra lui, isi va presa sinii de pieptul barbatului si ii vasuride sau il va saruta pe frunte sau pe gura, sporind senzualitateaprin miscari ale respiratiei si prin zgomote specifice unei intilniriamoroase.II.Femeia poate adopta aceasta pozitie chiar de la inceputulcontactului sexual dupa ce observa ca penisul barbatului esteputernic in erectie.

Miscarile erotice efectuate de barbat

In actul sexual rolul barbatului ca element activ trebuie foarte bine jucat. Pe linga faptul ca el trebuie sa-i insufle partenerei sale incredere, eltrebuie sa fie tandru, sa o mingiie, sa faca anumite miscari ale corpului sau siale penisului aflat in erectie in vagin.A ceste miscari vor fi alese in functie departenera: femeia-elefant, femeia-caprioara, femeia-iapa; pozitiile adoptatede parteneri in timpul actului vor influenta si imaginatia barbatului inalegerea miscarilor. Pornind de la aastfel de consideratii, mentionamposibilile miscari ce trebuie invatate de catre barbat si practicate in anumiteimprejurari:
1.Impingerea:
se realizeaza atunci cind barbatul isi apropiepenisul in erectie de vagin;
2.Rasucirea:
se efectueaza dupa introducerea penisului in vagin;el il va sprijini cu mina sa si-i va imprima o miscare de rotatie invagin;
3.Strapungerea:
se poate face doar intr-o stare buna de excitarea organelor sexuale ale ambilor parteneri, in momentul in careclitorisul este excitat si penisul strapunge partea de sus avaginului;
4.Frecarea:
se va executa aidoma miscarii de strapungere, numaica penetrarea va avea luc in partea de jos a vaginului.
5.Presarea:
are loc atunci cind in timpul contactului, barbatul vapresa penisul in vagin pe o perioada mai lunga de timp;6.Lovitura:
in acest caz, femeia trebuie excitata la maximum, prinmentinerea penisului la o anumita distanta de vagin si prinpatrunderea acestuia cu forta, rapid, dupa care barbatul isi varetrage penisul pentru a repeta miscarea in acelasi mod, variindritmul si forta de patrundere, pina ce partenera va fi cuprinsa deextaz…
7.Izbitura mistretului:
se realizeaza atunci cin penisul patrundein vagin frecindu-l doar pe una din parti;
8.Izbitura taurului:
Are loc atunci cind penisul fraca ambele partiale vaginului, prin miscari rapide si paralele;
9.Vinarea vrabiei:
este recomandata sa fie facuta in ultima partea contactlui sexual, cind penisul se afla in vagin si esteagitat,aflat intr-o miscare rapida de du-te-vino, frecind vaginul intoate partile, in ritmuri scadente.

Cum sa incepi si sa sfarsesti un contact sexual

Vatsyayana incepe prin a descrie ” camera placerilor „, care vatrebui sa fie decorata cu diferite flori si aranjamente cit mai frumos posibil.Aici va avea loc primirea femeii dorite, in prezenta prietenilor si a servitorilorlui. Vor bea bauturi tari si racoritoare, vor conversa pe diverse teme desocietate si despre arta, vor cinta la diverse instrumente muzicale, vor faceglume ” cu perdea „, usor voalate, referitoare la lucruri considerate aproapeindecente etc. Barbatul va trebui sa fie atunt la starea de spirit a femeii pecare o doreste si atunci cind va observa ca ea este plina de dorinta, vaindeparta, prin semne discrete prietenii lui si servitorii, daruind fiecaruia micidaruri.
Ramasi singuri, vor putea incepe unirea sexuala. Fiecare va merge labaie pentru a-si face toaleta. Atfel pregatiti vor incerca sa fie cit mai tandriunul cu celalalt si cit mai puduci. Barbatul ii va da din mina sa sa manincefructe si dintr-o cupa ii va da sa bea sucuri naturale de fructe. Vor putea servisupe, fiertura de apacas, serbeturi, dupa care barbatul o va conduce peterasa, de unde vor privi luna si cerul instulat.
 Este bine ca barbatul sacunoasca putina astrologie si sa poata exlica amantei sale pozitia astrelor,imlicarea si semnificatia acestora in destinul uman etc. El ii va arataLuceafarul de dimineata, Steaua Polara, cele sapte Rishis sau Ursa Mare.
Astfel se desavirseste unirea sexuala.Certurile amoroaseIn Kama Sutra, se aminteste ca astfel de certuri in tervin intre doiamanti ce se iubesc si ca, de asemenea, astfel de certuri nu fac altceva decitsa sporeasca dorinta unuia pentru celalalt.Barbatul trebuie sa stie un lucru elementar, de comportament: vaevita sa-I vorbeasca prietenei sale despre o alta amanta sau sa ii rosteascanumele acesteia sau sa-i laude calitatile, fapt ce ar pune-o in umbra pe cea
 de fata.
Pusa intr-o astfel de situatie jenanta, femeia va actiona pe masura: „Daca se intimpla o astfel de fapta, izbucneste o mare cearta; femeia plinge,se infurie, isi agita parul, isi loveste amantul, se ridica din pat sau din jilt si,aruncind in dreapta si stinga ghirlandele si podoabele, se intinde cit e delunga la pamint. „Vazind reactia barbatul va trebui sa adopte o hotarire caresa o impace pe femeie. Ii va spune ca o iubeste numai pe ea, o va mingiia, iiva promite lucruri care sti ca ii fac placere, etc. El isi va da silinta sa oimbratiseze si sa o aseze pe pat, chiar daca ea va mai fi furioasa sau inca semai preface a fi. Totusi femeia va trebuisa-si imbratiseze barbatul necontenind sa-I faca reprosuri, dar aratindu-i, astfel, dorinta ei de a aveacontact sexual cu el.

Kama sutra carte online

Recomandari: video-kama-sutra-18

Termeni de cautare:

  • kamasutras online
  • kamasutras carte online
  • kamasutra online
  • camasutra cartea foto
  • kamasutra carte online